Oba tipy jsou sice tak trošku reklamní, ale bohužel mi za to nikdo nezaplatil 😀

Jako první bych chtěla doporučit dárkové balíčky Happy Baby, které dostáváte
v průběhu celého těhotenství na poradně u gynekologa & těsně po porodu v porodnici.
Já dostala celkem tři nebo čtyři a všechny mě potěšily. Myslím, že balíčky mají mít pokračování u pediatra i ve školce, ale naše dětská doktora s nimi bohužel nespolupracuje, a na školkový si ještě dlouho počkáme. Všimla jsem si, že si je už můžete nechat zaslat i poštou, pokud uhradíte jen náklady na dopravu.

Happy Baby pytlíky nebo kufříky obsahují užitečné vzorky produktů pro miminka – teda pokud nejste vyloženě orientované jen na eko/bio/non-toxic a podobně. Jsou to tam totiž vzorky od komerčních značek, ale já vše spotřebovala nebo minimálně vyzkoušela.
S ostatníma matkama jsme si navzájem posílaly fotky našich balíčků a porovnávaly, která dostala „lepší“ obsah nebo tam měla ještě něco navíc. (Průběžně se totiž mírně liší podle aktuálních firemních partnerů.) A teď když se potkáme v parku, tak všechny tasíme při přebalování zelenkavou plyšovou taštičku, která v balíčku nechyběla ani jedné z nás.

Jen pro představu vyjmenuji, co si pamatuji, že jsem využila: několik dudlíků, vzorky jednorázových plen od více různých výrobců, jednorázové přebalovací podložky, opravdu hodně kosmetických přípravků na mytí a mazání dětské pokožky vč. Sudocreamu, vzorky dětských pracích prášků. A taky reklamní látkový bryndáček, kterého mi teď opravdu není líto, když je celý zapatlaný od příkrmů.